donderdag 7 januari 2016

Techniekweken

Betreft :  Techniekweken


                                       Baarle, 7 januari 2016


Beste ouders,

Heel fier en na veel overlegmomenten, stellen we u trots onze techniekweken voor.
Vanaf maandag 11 januari 2016 t.e.m. vrijdag 22 januari 2016 zetten we techniek extra in de kijker. Van in de kleuterklassen tot in het 6e leerjaar gaan de kinderen aan de slag met techniek.

Wat staat er allemaal op het programma?
-       Maandag gaan we van start met een gezamenlijk startmoment.
-       In de loop van de week leren alle klassen een technieklied aan, in samenwerking met juf Hadewijch van de Drongense muziekschool.
-       Er zullen techniekkoffers in de eetzaal staan, waar de leerlingen de hele week mee kunnen experimenteren. Ook jullie zijn welkom om een kijkje te komen nemen voor- en na schooltijd.
-       Op donderdagnamiddag kunnen de leerlingen in kleine groepjes per graad deelnemen aan een workshop naar keuze (bijvoorbeeld: een stroomkring in elkaar steken, zeepbellen maken, proefjes rond luchtdruk, bouwen met Kapla blokjes,fotografie, houtbewerking, enz.…)
-       Op vrijdag 22 januari 2016 sluiten we samen af. We kijken samen naar de foto’s van de activiteiten en wat we in die weken allemaal gemaakt hebben. Ook jullie zijn welkom om te komen kijken naar onze resultaten op vrijdag na schooltijd tot 18u.

Kostprijs
Natuurlijk brengt dit ook een kostenplaatje met zich mee. We schatten ongeveer 3 euro per kind.
Het definitieve bedrag komt op de rekening van januari.

Heel erg bedankt aan alle ouders en Transbaso die hielpen bij het realiseren van deze weken door een workshop te geven of te zorgen voor het vervoer van het benodigde materiaal.

Met vriendelijke groeten,
Directie en leerkrachten



Geen opmerkingen:

Een reactie posten