zaterdag 4 juni 2016

Brief schoolreis kleuters donderdag 9 juni

Beste ouders,
Op donderdag 9 juni 2016 gaan alle peuters/kleuters van de Berenboot en van Don Bosco op schoolreis naar Het Krekeltje te Ede (Nederland). Dit familieparadijs is gelegen in het uiterste zuiden van Zeeuws-Vlaanderen, op slechts enkele passen van de Belgische grens en ligt midden in de polder. De kleuters raken niet uitgekeken op de hoevedieren en kunnen eindeloos spelen in de speeltuin of de binnenspeeltuin. Het doolhof vormt een uitdaging voor onze grotere kleuters. We vertrekken op school stipt om 8u45 en zijn terug rond 16u.
De kostprijs voor deze daguitstap is € 19. Dit bedrag wordt op de rekening van mei aangerekend. In deze kostprijs is ook het middagmaal en een ijsje inbegrepen. De school zorgt ook voor voldoende water om de dorst te lessen.
Uw peuter/kleuter hoeft voor die dag geen eten of drinken mee te brengen. Gelieve wel aangepaste speelkledij en eventuele zonnebescherming (petje, hoedje) te voorzien. Indien uw kleuter niet mee gaat op schoolreis, gelieve dan zelf voor opvang te zorgen. De peuters kunnen die dag niet slapen daar we daar geen slaapgelegenheid kunnen voorzien!
We hopen dat de zon van de partij is en dat het voor alle kleuters een onvergetelijke belevenis is. Bij goed weer zorgen wij ook dat er zonnecrème aanwezig is.
Om praktische redenen vragen wij om ten laatste dinsdag aanstaande 7 juni 2016 de klasjuf te verwittigen of jouw peuter/kleuter mee zal gaan op deze uitstap.
"……………………………………………………………………………………………

Ik, ………………………………………………………….. ondergetekende mama/papa van
…………………………………………. Uit de klas van ……………………………………...
            m   zal meegaan op schoolreis naar het Krekeltje te Ede
            m    zal niet meegaan op schoolreis naar het Krekeltje te Ede
           
Vriendelijke groeten,

De directie en het kleuterteam van De Berenboot en Don Bosco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten